بابت تحویل سکه ها فیلم دوربین مدار بسته طلافروشی این ادعا را ثابت می‌کند؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده توی طلافروشی کار میکنم ی شخصی بعد از چندبار خرید فروش واعتماد داشتن بهش چندین سکه بانکی 86 بصورت تلفنی بهمون فروخت و پول را به حسابی که گفت ما ریختیم البته به نام خودش نبود بعد موقع تحویل سکه ها متوجه شدیم سکه ها عادی هست وبانکی نبوده میخاهیم ازش شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشرو و حالا عنوان هایی که میگویید شکایت کنیم ایا میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود این توافق فیمابین از منظر کیفری شما را به نتیجه نمیرساند بحث اضافه دریافتی ایشان بوده که باید مابالتفاوت نرخ سکه بانکی و سکه عادی در قالب مطالبه وجه از ایشان مطالبه گردد