اشتباه در نگارش دادخواست

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
اگر در دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه سفته ،تاریخ مبدا اشتباها به جای تاریخ مطالبه ،تاریخ سررسید قید گردد ؛ آیا در این حالت دادگاه با توجه به تاریخ مطالبه حکم صادر مینماید یا اینکه به دلیل درج اشتباه تاریخ مبدا خسارت تاخیر تادیه ،حکمی در این باره صادر نمینماید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر در مهلت مقرر در ماده 98 قانون آیین دادرسی مدنی(تا پایان اولین جلسه)نسبت به تغییر خواسته اقدام نکنید؛ دادگاه بر اساس آنچه در دادخواست آمده حکم صادر می کند.