رابطه نامشروع و مزاحمت

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و احترام،حدود دو الی سه ماهی میشه برادر کوچیکم که25سالش است مخفیانه با زنی بزرگتر از خودش که اعتیاد شدید هم به مخدر شیشه و هروئین دارد وارد رابطه میشه که الان سه روز است که ما متوجه این موضوع شدیم از اونجا که هرروز این زن برایمان مزاحمت ایجاد کرده که من برادرت رو دوست دارم و در شکمم از او بچه دارم و شما باید ما رو ساپورت کنین(حال بماند که درصورت صحت بچه،بعید میدانم از برادرم باشه)پدر و مادرم با شنیدن این موضوع حال و روزشون قابل وصف نیست چرا که اونه حتی به هم محرم نبودند و نیستن حال مزاحم شما بزرگواران شدم در بدترین حالت چه اتفاقی می‌افتد و ما چگونه این ننگ را از دامن خانواده پاک کنیم چون تحت هیچ شرایطی امکان ندارد خانواده ام با این مسئله کنار بیان!تو رو خدا کمکم کنید،یه راهکاری بدین هر آن امکان داره یا بلایی سر خودم یا اون زن و برادرم بیارم التماس میکنم کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برادر خود شما شخصی عاقل و بالغ است نمی‌توان برای ایشان تعیین تکلیف نمود ولیکن در صورتی که آن خانم برای شما تهدید یا مزاحمتی ایجاد می‌نماید می‌توانید در غالب تهدید از ایشان شکایت نمایید