نتیجه عدم حضور خوانده در جلسه رسیدگی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه چک از یه آقایی گرفتم این آقا کلا ناپدید شده و چک هم برگشت خورده ازش شکایت حقوقی کردم ارسال شده به شورای حل اختلاف اگه نیاد به شورای حل اختلاف چی میشه نتیجش؟ خونشون رو هم می‌دونم کجاست پیدا کردم نیاد چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، اگر پرونده برای سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده است که با عدم حضور خوانده و تقاضای شما پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال میشود،ولی اگر برای رسیدگی به شورا ارسال شده است در صورت ابلاغ واقعی به خوانده و عدم حضور او رأی حضوری صادر و خوانده حق اعتراض دارد، اگر با ابلاغ قانونی خوانده در حلسه شرکت نکند رأی غیابی صادر میشود و خوانده حق واخواهی در همان شعبه را دارد.