در قبال حکم محکومیت چک چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر سه سال گذشته وانتی چکی خریداری شد و چک یک ساله به مبلغ 160 میلیون داده شده چون چک پاس نشد صاحب وانت به عنوان احتیاج به وانت وسیله را می برد و چک را اجرا می گذارد بنگاهی هم هماهنگ است و قولنامه ای در اختیار نیست در هنگام گرفتن وانت رسیدی هم دریافت نمی شود الان قانون حکم پرداخت چک را دارد با تاخیر به مبلغ سیصد میلیون چه می توانم انجام دهن

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ هر ادعایی در محاکم نیازمند ارائه ادله و شواهد محکمه پسند هست و ب صرف ادعا ترتیب اثر نمیدهند در خصوص چک و محکومیت در قبال تادیه وجه ان میتوانید تقاضای اعسار را با دادخواست مرتبط مطرح نمایید تا محکوم به تقسیط شود البته در مهلت مقرر اقدام نمایید همچنین برای اثبات ادعاهای شما امکان طرح دعوای حقوقی هست لیکن مستلزم ارائه دلیل و مدرک هست ک نیاز ب بررسی بیشتری دارد موید باشید