طلاق و دریافت حقوق مالی توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یه سوالی داشتم من میخوام از همسرم جداشم میگه اگه بخوای طلاقت بدم مهریتو نمیدم
ما یه خونه داریم که رهن بانکه و 3دنگش به نام منه 3دونگ همسرم ولی نمیتونیم بفروشیمش چون رهنه من میخوام جدا بشم چطوری خونمو باید بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، مسئله ی طلاق ارتباطی با سهم شما از منزل نداره و شما میتونید حتی بعد از جدایی هم اقدام کنید به گرفتن دستور فروش اما قبلش باید بدهی بانک پرداخت بشه و از رهن در بیاد