فسخ و معامله و اخذ خسارات ناشب از آن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده دستگاه دست دومی به صورت تعمیر کامل خریدم ولی فروشنده( تعمیر کار) دستگاه معیوب تحویل داد و در عرض 3 ماه نتوانست ایراد را بر طرف نماید و بعدا پاسخگو نبود در قرارداد بند فسخ نوشته نشده بنده به دلیل خرابی دستگاه از اجاره و غیره متضرر و ورشکسته شده و بقیه خط تولید را فروختم می توانم به جای التزام به تعهد و یا تعمیر توسط تعمیر کار دیگر به دلیل ورشکستگی و نبود شرایط تعمیر مستقیم سراغ فسخ قرارداد بروم؟و میتوانم اجاره سالن را به عنوان ضرر بگیرم؟ در قراداد نوشته شده در صورت پاس نشدن چک ها بنده موظف هستم دستگاه را استرداد کنم،بنده چک ها را پر نکرده ام میتوانم با این بند پولم را بگیرم و فسخ کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام به دلیل عیب موجود در دستگاه در صورتی که از آن اطلاع نداشته اید می‌توانید فسخ کنید فورا اما در صورتی که در اثر پرداخت نکردن چک فسخ شود می بایست خسارت پرداخت کنید