زنای محصنه ‌ و نحوه اثبات آن

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام لطفا بگید حکم رابطه جنسی مرد متاهل با زن متاهل چیست برای هر دو سوال دوم چطور میشه ثابت کرد دونفر باهم رابطه جنسی داشتن از نظر پزشکی میشه تابت کرد یا فقط مدرک ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام مشمول زنای محصنه‌بوده و حکم هر دو در صورت اثبات اعدام می باشد و اثبات زنا دو‌طرف توسط پزشکی قانونی امکانپذیر نیست مگر در حالت تجاوز