شکایت از صفحه مجازی ناشناس

دسته بندی : کیفری | تهدید
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید من از روی شوخی با یکی از اقوام شوخی کردم و الکی تهدید کردم با شماره مجازی اکانت اینستا زدم حالا میخواد شکایت کنه اکانتم رو حذف کردم ایا میتونه پلیس فتا منو پیدا کنه میتونن پیدام کنن و شناساییم کنن از صفحه چت من و اکانتم هم اسکرین شات داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله امکان رهگیری صفحه و پیدا کردن آی پی که به اینترنت متصل شده وجود دارد