طرح‌دعاوی‌واهی و افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام
با یک شخص پرونده جدا داریم که اون شخص به من خسارت مالی زده
حالا طرف مقابل یه مورد به عنوان فحاشی یک عنوان به عنوان تهدید حالا باز رفت منو به عنوان مظنون به سرقت معرفی کرده بازجویی هم شدیم رای دادگاه در مورد سرقت وهم دو پرونده دیگه منع تعقیب شدم مراحل اداری بالای ده روز از کارم شدم
سوال: میتونم اعاده حیثیت به خاطر ظن که به عمد به من زده تا آبرو منو تو روستا ببره و میتونم اتلاف وقت خودم خسارت بگیرم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید تحت عنوان افترا از اون شخص شکایت کنید باید سونیت را اثبات کنید