اعتراض به قرار های دادسرا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . دادسرا قرار اناطه صادر و شاکی به موظف به طرح دعوا در دادگاه حقوقی شده و ضمن طرح شکایت در دادگاه حقوقی و ارسال آن جهت اطلاع به بازپرس طبق قرار انجام شد . اما بازپرس بعد یک ماه بدون توجه بعد از مدت قرار اناطه ،قرار منع تعقیب صادر کرده و اعتراض به دادگاه کیفری دو

شاکی باید الان به عنوان دادخواست و یا لایحه اعتراض ارسال کند؟
لطفا مشخص کنید که مخاطب اعتراض چه کسی باید باشد در متن ارسالی چون امروز آخرین مهلت ارسال هست
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قرار منع تعقیب به دو علت صادر می شود یا عمل ارتکابی جرم نیست یا ادله برای انتساب جرم به متهم کافی نیست. اکنون که می خواهید به قرار اعتراض کنید به جای پرداختن به بحث قرار اناطه و طرح دعوای حقوقی، مستند قرار بازپرس را مطالعه کنید و متوجه شوید به چه علت منع تعقیب صادر کرده بعد راجع به همان موضوع مدنظر بازپرس شرح دهید ممکن است چیز دیگری غیر از آن چیزی که تصور میکنید موجب منع تعقیب شده.ضمنا مخاطب اعتراض را دادگاه ک2 قرار دهید. موفق باشید