شکایت بابت سهم الارث پدری

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. پدر یکی دوستانم به صورت فقط کلامی ی زمین به متراژ 400متر و گفته برا برادر بزرگتر و برادر بزرگترم اومده داخل همون زمین ساخت ساز انجام داده میخواستم بدونم حکم این کار چیه ایا از نظر قانونی میتونن واراث شاکی بشن. در ضمن پدر هم هنوز در قید حیات میباشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.با توجه به اینکه پدر هنوز در قید حیات هستند ودارای اختیار نسبت به اموال خود هستند این اقدام ایشان قانونی و بلامانع است واصلا موضوع تقسیم ارث و... در زمان حیات پدر بی معنی است