حذف پیج اینستاگرامی وپیدا کردن مالک آن

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اگه پیج اینستا وحذف دائم کنی وتواین بازه یکماهه که پیج حذف دائم بشه کسی بره شکایت کنه میتونه صاحب پیج وپیداکنه؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.این امر موضوعی تخصصی ودر صلاحیت پلیس فتا می باشد ولیکن با توجه به اینکه سرورهای برنامه اینستاگرام در خارج از کشور هستند امکان ردیابی صاحب پیج معمولا امکان پذیر نمی باشد