مطالبه وجه چک و پشتنویسی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام تاریخ چک صیادی که به املاک داده بودم و ماهی 3 تومن میداد سر رسیده املاک میگه پول رو ندارم بدم چک قبلی رو بیارید تاریخش رو درست کنم پشت نویسی کنم و مهر و امضا املاک بشه قرارمون تمدید بشه آیا اون چک اعتبارش رو از دست نمیده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما اگه چک روز باشه میتوانید شکایت کیفری کنید در غیر اینصورت و در صورتی که پشت نویسی کنه میتونید از طرق مطالبه وجه چک بصورت حقوقی اقدام کنید