اثبات خیانت زوج به زوجه

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر مرد ب زن خیانت کند چگونه باید ثابت کرد و مهریه گرفت و آن زن و مرد را چگونه محکوم کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام برای اینکه خیانت ثابت بشه دلایل مختلفی نیاز داره مثلا دو شاهد که بسته به نوع رابطه هست در خصوص مهریه اگر مهریه عندالمطالبه باشه هر زمان میتوانید برای مطالبه اقدام کنید برای محکومیت انها باید وارد جزییات شد و عنوان مجرمانه رو انتخاب کرد که توصیه میشه برای بررسی جزییات از طریق همین صحفه با بنده تماس بگیرید