مطالبه زمین و الزام به تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سوال من ئرمورد تقسیم ارث هست
پدربزرگ من یه خونه داره که مادربزرگم درحال حاضر اونجا ساکنه و داخل حیاط اون خونه 20 سال پیش یه خونه 70 متری برای پدر من درست کرده ولی خب سند جدا نداره و هیچ وصیت نامه ای هم موجود نیست
پدربزرگم دوتا دختر و دوتا پسر داشت که عمه خدابیامرزم مجرد فوت شد و عموم هم قبل از فوت پدربزرگم شهید شدن و دوتا پسر داره عموم
درحال حاضر عمه دیگم با توجه به اینکه 70 متر خونه داده به بابام کل زمین رو برای خودش میدونه
پدر من هم فوت شده و دوتا دختر داره
میخواستم بدونم چطور تقسیم میشه این زمین
خیلی ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلامو احترام شما فقط در خصوص ملک میتونید اظهار نامه بدید به طرفیت وراث زنده و این که اگر اصل زمین سند رسمی ندارد میتوانید با اقامه دلیل دو شاهد که این مال تحت ید پدر شما بوده از طریق اداره ثبت اسناد دادخواست صدور سند رسمی رو انجام بدید