مطالبه خسارت بابت تصادف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده راننده شرکتی اداره پست بودم. برخوردی داشتم با گاردل ریل جاده با کامیون دولتی که منجر به خسارت مالی شد. اداره خسارت هارو از بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه دریافت کرد. حالا بخاطر خصومت شخصی مدیر کل با بنده عذر بنده رو خواستن و میخواهند خسارت هارو از بنده طلب کنند. و بنده یک سفته 100 میلیونی هم نزد ایشان دارم. آیا حقی برای دفاع دارم یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق قانون مسعولیت مدنی شما سبب حادثه بودی و شرکت میتونه بابت مطالبه خسارت به شما مراجعه کنه اما اگر تکلیف این بوده که ماشینو بیمه کنه و نکرده ایا اطلاعی دارید/