ارسال مدارک ازطریف درخواستهای حقوقی سایت

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همانطور که می دانید در ماده 84 ایین دادرسی مدنی خوانده دادخواست حقوقی می تواند نسبت به ماهیت دعوا ایراد کند به طور مثال بند 2 این ماده : دعوا بین همان اشخاص در همان دادگاه یا دادگاه هم عرض دیگری قبلاً اقامه شده و تحت رسیدگی باشد یا اگر همان دعوا نیست دعوایی باشد که با ادعای خواهان ارتباط کامل دارد یکی از این موارد هست .
سوال : در شکوائیه که دعوا کلاهبرداری است نیز متهم هم مثل بند 2 ماده 84 ایین دادرسی می تواند به ماهیت شکایت ایرادکند که این شکایت که منجر به کیفرخواست شده قبلا دربازپرسی دیگری انجام و کیفرخواست صادر شده و در حال رسیدگی دادگاه است اگر همان شکایت نیست شکایتی است که با ادعای شاکی و کیفر خواست ارتباط کامل دارد و به اسناد چه قانونی کیفری می تواند به کیفر خواست جدید ایراد کند ؟
سوال : اساسا دادگاه مورد نظر صلاحیت رسیدگی به این کیفر خواست جدید که قبل در بازپرسی دیگری انجام و کیفرخواست صادر شده واگر همان دعوا نیست شکایتی است که با ادعای شاکی ارتباط کامل دارد را دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طی لایحه ای مراتب را به شعبه اعلام نمایید چنانچه در مورد شکواییه جدید قبلا اتخاذ تصمیم شده باشد پرونده جدید مختومه میگردد در صورت تمایل کیفر خواست قبلی با متن شکایت جدید را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا بررسی و اعلام نظر گردد