سرقت و سوء استفاده از کارت بانکی

دسته بندی : کیفری | سرقت
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب من گوشیمو 3روز پیش سرقت کردن ک کارت بانکیم وسیمکارتم پشت قاب گوشیم بوده دیروز بعداز ظهر حسابمو مسدود کردن زنگ زدم پلیس فتا گفتن ی کسی برای شما پول فیش واریز کرده و برداشت میزده ارز دیجیتال میخریده بنده از هیچی خبر ندارم چون کارتم گم گرده بودم و من سربازم لطفا کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود سرقت گوشی خود را اگر به کلانتری اطلاع داده باشید مشکلی ایجاد نمیشود.