مطاابه وجه طبق معامله صورت گرفته

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
حدود شش ماه پیش دو عدد کیس کامپیوتر و کامپیوتر به گیم نت به صورت نقد فروختم فروختم بدون فاکتور
مبلغ کل حدود 9 میلیون شد که سه میلیون بیعانه دریافت کردم اما بعد از تحویل کالا مشتری از پرداخت بقیه بدهی به روش های مختلفی امتناع میکرد (یک بار می گفتند نقدا بهت دادم یک بار می گفتند چک دادم یک بار میگن مانتیور‌ کیفیت ندارند میگم پس بده نامیدند و...)
بعد از احضار فرد مورد نظر به کلانتری از ایشون درخواست کردیم کالا ها پس بدند که پس ندادند و گفتند شکلایت کنید یا قسط بندی کنید پول بدم
در مقابل رییس کلانتری مکتوب تعهد دادند که در تاریخ های مشخصی مبلغ 3 و 3.5 میلیون پرداخت کنند
قسط اول پرداخت شد اما باز در پرداخت قسط دوم انجام ندادند و من در دفتر قضایی شکایت ثبت کردم
لطفا جهت حل مشکل من راهنمایی بفرمایید
و اینکه احتمالاً مسئله مرجوع کردن مانتیور‌ ها پیش بکشند ولی حدود شش ماه در حال استفاده هستند و مرجوع کردن مانتیور‌ ها در این زمان برای من ضرر خواهد بود
شاهد هم برای اینکه وسایل سالم تحویل داده شده و ایشون در کلانتری هم حاضر به پس دادن کالا ها نبودند هستش
پیشاپیش از لطفا جناب عا

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم الزام بخ پردتخت وجه ویا مطالبه وجه طبق موضوع جنابهالی اقدام نمایید و قاضی خریدار را الزام به پرداخت یکجا خواهد نمود