دفاع در دادگاه کیفری و ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من و چن تن از بستگانم بخاطر اختلاف زمینی با عده ای دیگر دعوا کردیم و ما مورد ضرب وشتم وتهدید به قتل قرار گرفتیم .
و بعد از 2 روز یکی از همان افراد ک با ما دعوا کرد ودو تن از دیگر اقوامش
جلو ماشین داماد ما را گرفته وآنها را پیاده کرده وداماد من نگه داشته و خواهرم رامورد ضرب وشتم قرار داده اند.
ما از قبل شاکی آن افراد شدیم
و هوار بنده بعد از ما شاکی شدن
امروز برای من ابلاغیه آمده و همه این پرونده ها را به هم مربوط داده اند.
آیا ما می‌توانیم اعتراضی داشته باشیم نسبت به این ابلاغیه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما نسبت به اینکه چرا ابلاغیه اومده نمیتونید اعتراض کنید در خصوص اصل دعوا که بر علیه شما ثبت شده دفاع ماهوی کنید شکواییه یا دادخواست رو بفرستید برای وکیل که لایحه دفاعیه نگارش کنه یا در خصوص اصل ماجرا و چگونگی دفاع در جلسه مشاوره بگیرید که پرونده بسته بشه