مطالبه خشارت تصادف رانندگی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده تصادف داشتم و از عقب به ماشین جلویی زدم و ایشون خسارت دیدند من بهشون اعلام کردم همین الان زنگ بزنیم پلیس بیاد بریم بیمه خسارتون رو پرداخت کنم اما ایشون اصرار کردند که خسارت نمیخوان اما بعد دو روز زنگ زدند و طلب خسارت میکنند اگر بهشون خسارت ندهم آیا میتواند کاری بکند؟ فقط عکس پلاک ماشین بنده رو دارد ضمنا ماشین ایشون صفر بود بابت افت قیمت کاری میتواند بکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود در صورت صدور حکم باید خسارت را پرداخت کنید. بله خسارت افت هم قابل مطالبه است.