انتقال ملک باتوجه به موضوع مطروحه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید.
ی ملک داریم که مال منوخواهرم وبابام هرکدام به 2دنگ مساوی هست مابقی سهم الارث خودراگرفته اند.ملک بنام من هست زمانیکه خواستم ازدواج کنم اقرارنامه بنام پدرم نوشتم. درسند اسمی ازخانمش نیست فقط منوخاهرم وبابام.
سوال من اینه که
1-ایابابام میتونه درنبودمن وبدون اجازه من خونه روبفروشه؟
2-اگر زمانی پدرم فوت کردن ایا خانمش میتونه شکایت کنه وتمام ملک رو تصاحب کنه یافقط سهم بابام نصیبش میشه؟
ممنون ازپاسخگویی شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر سهم خود را انتقال داده اید بعدداز فوت پدر همسر ایشان میتواند نصبت به انچه بنام پدر جنابعالی میباشد مطالبه سهم الارث نمایید