ایجاد مزاحمت و ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دوست پسر خواهرم نصف شب اومده جلو در خونه ایشون کتک زده ،بعد متادون خورده به قصد خودکشی بعد از چند روز از بیمارستان مرخص شده پزشک معالج روانشناس برگه بستری بهشون داده.پسر از نظر روانی مشکل داره .ما از ایشون شکایت کردیم،کار درستی انجام دادیم یا نه،نکنه پسر بیاد تلافی کنه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله بهترین کار همین پیگیری قانونیه تجربه ثابت کرده شکایت کردن بازدارنده بوده در بیشتر اوقات اگر جزییات دیگه ای هست تماس بگیرید و در میون بذارید بهتر کمک کنم