منظور از این ابلاغیه چیست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،کسی به من بدهکار بوده و از طریق شورا اقدام کردم و ایشون اصلا نیومدن شورا و اجرای احکام شورا جلوی حسابشون رو بستن و بخشی از پول من رو بهم برگردوندند،، الان ابلاغیه اومده از اجرای احکام ساوه تعیین مهلت برای انجام کاری برای شخص ذیسمت و مرتبط ،، علت حضور پیگیری شکایت مطروحه،، این یعنی چی؟؟ من قزوین هستم و برام سخته که برم ساوه و تلفت دادگستری هم جواب نمیده،، میشه لطفا بکید این ابلاغیه برای چی اومده،، ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر منظور از این ابلاغیه این هست که باید به عنوان خواهان درجلسه رسیدگی حضور پیدا کنید واظهارات خود را عنوان نمایید . درصورتی که نمی توانید حضور پیدا کنید وکیل دادگستری به جای شما درجلسه حضور پیدا می کند