اقدام قانونی در فرض سوال چیست؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
آپارتمان 90 متری داریم اما دست مستاجر است و همسایه طبقه بالا بدون کسب اجازه از ما که مالک هستیم ایزوگام از شهر دیگر طبق فاکتوری که ارایه داده خریده و نصب کرده الان مدعی شده که بابت متراژ درج شده که طبق فاکتور 9 م تومان سهم ما است را باید بدهیم ،کپی فاکتور از همسایه گرفته شده ، ایشون رفته از ما شکایت کرده و اظهار کرده باید ده میلیون بدهیم چگونه در برابر این شخص موفق بشم و حقی که باید بهش بدم رو بدهم خواهشمند است مساعدت فرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر هزینه تعمرات اساسی به عهده مالکین است و باید این هزینه ها پرداخت شود. به موجب فاکتور ارائه شده سهم شما مشخص است ومکلف به پرداخت هستید