پیش فروش اموال غیر منقول و دعاوی مرتبط با آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، بنده دو ساله که یک واحد پیش فروش در بنگاه به یک نفر فروختم الآن نزدیک یک سال هست از خریدار خبری نیست و در تعاونی فعلا به نام من می باشد و اقساط نیز عقب افتاده و تعاونی تهدید له فسخ نموده آیا من می‌توانم معامله را با ایشان ابطال کنم و خودم اقساط واحد را واریز کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما که کاملا واضح نمی باشد اگر در زمان وجود اقساط حق فروش نداشته که کلا بیع شما باطل می باشد و مورد تایید تعاونی مورد نمی باشد و شما صرفا با پرداخت وجه(ثمن) به خریدار باید به ایشان رسما و قانونا اعلام نمایید. اگر حق فروش داشته اما شرایط فروش را رعایت ننموده اید شما متعهد به پرداخت اقساط سررسید شده می باشید و پس از پرداخت هر قسط می توانید علیه خریدار طرح دعوا نموده و اقساط پرداخت را از ایشان مطالبه نمایید. در آخر در صورت وجود شرایطی در قرارداد که حق فسخ معامله را به استناد پرداخت ننمودن اقساط سررسید شده تعاونی داده است می توانید نسبت به فسخ معامله به استناد عدم پرداخت اقساط اقدام نمایید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر یا دریافت خدمات حقوقی، پیام داده یا درخواست حقوقی خود را ثبت نمایید. با تشکر