محاسبه دیه بر اساس نرخ 1403

دسته بندی : کیفری | دیه
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید...من یه دعوا کردم رفتم پزشک قانونی این چیزها رو واسم نوشته می‌خوام بندونم چند درصد میشه......کبودی دور چشم راست...تورم دور چشم راست..کبودی بازوی دست راست...سرخی چشم راست...همگی بر اثر جسم سخت اتفاق افتاده..نامبرده از درد قفسه صدری سینه اظهار تألم می نماید..در ضمن ارش متوسط دور چشم سه هزار دهم دیه می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دیه کبودی چشم راست 3/600میلیون- ارش تورم را قاضی محاسبه میکند که تقریبا 3/600میلیون-دیه کبودی بازو 1/800 میلیون- سرخی چشم راست 1/800 میلیون- محاسبه موارد فوق تقریبی می باشد.