کلاهبرداری از طریق تبانی 2یا چند نفر با جعل عنوان

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من گروه اعلام بار دارم
صاحبان کالا از بنده درخواست ماشین مناسب برای حمل بار می دهند
بنده با راننده جزئیات را توضیح می دهم و سرکرایه توافق می کنم
سپس شماره تلفن را به صاحب کالا می دهم
دریک مورد دو شخصی خودش را بعنوان راننده معرفی کرده و من هم شماره را دراختیار صاحب کالا قرار دادم
ظاهرا این شخص راننده نبوده و با همدستی با یک دیگر که خودش را فروشنده معرفی کرده اقدام به کلاه برداری کردند
حالا خریدار که پولش رفته و کالایی دریافت نکرده مدعی است چون شما شماره تلفن راننده را دادید و من به شما اعتماد داشتم شما باید نصف خسارت را جبرانی
به نظر شما چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما که کامل نمی باشد و نیازمند ارائه اطلاعات دیگری است(جزئیات موضوع). پیشنهاد میکنم در صورت نیاز به راهنمایی دقیق لطفا جزئیات موضوع مانند شرح وظایف کاری خود و این موضوع که شما با راننده آشناییت داشته اید و تعریف داستان این موضوع از ابتدا تا انتها را از طریق پیام اعلام نمایید. تا بهترین راهنمایی ممکن به شما ارائه گردد. با تشکر از شما