اختلاف در اثبات مالکیت در اموال غیر منقول و توابع آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من و شوهر خواهرم یک باغ از مالک امضا کردبم که 15 سال درخت گردو بکاریم بعد از 15 سال نصف باغ مال مالک و نصفش مال ما دوتا بعد از 13 سال تصمیم به ساخت استخر داخل باغ شدیم و قرار شد که نصفش رو مالک بده و نصفش رو ما دوتا که مالک نصف سهمشو داد
و نصف سهم ساخت استخر رو من دادم و دامادمون گفت ندارم و بعدا میدم که متاسفانه تا حالا نداده الان ادعای مالکیت سهم خود از استخر رو دارم لازم به ذکر است که قراردادی کتبی برای ساخت استخر نداریم ولی پراخت ها از کارت بنده و مالک است الان ادعای ایشون در قانون وارد است یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی با توجه به توضیحات شما باید خدمتتون عرض کنم که شما می توانید مالکیت خود را به استناد پرداختی های خود اثبات کنید اما نکته حائز اهمیت این است که شما در اصل باغ همراه شوهر خواهر خود مالک 3 دانگ ملک هستید و مالکیت شما با ایشان در 3 دانگ مشاعی است یعنی در ذره ذره آن 3 دانگ با هم مشترک هستید مگر تقسیم نامه ای بین شما 3 نفر تنظیم شده باشد و مورد تایید همه باشد که مشخص باشد میزان تصرفات و حد و حدود هر قطعه. من حیث المجموع در استخر نیز شما با شوهر خواهر خود شریک و مالکیت مشاعی دارید مگر توافق نامه ای نوشته با مالک (قراردادی) و میزان سهام پرداختی که هر شخص باید داشته باشد را در آن مشخص کنید و ایشان امضا نماید که در صورت عدم پرداخت پس از امضا ایشان را صرفا ملزم به پرداخت نمایید. با توجه به اینکه کیس (مورد) شما تخصصی می باشد پیشنهاد می کنم حتما قبل از هر اقدام و قبل از دیر شدن نسبت به اخذ وکیل ساکن در شهر خود از سایت وکیل وند اقدام کنید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر یا دریافت خدمات حقوقی، پیام داده یا درخواست حقوقی خود را ثبت نمایید. با تشکر