مرور زمان اجرای احکام قطعی کیفری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام سال 95 به جرم جعل به 3سال محکوم شدم پیگیرمرورزمان شدم گفتن ده سال بایدبگذره ایا هنوزتحت تعقیب هستم شاکی ندارم ردمال 350تومن دارم لایحه نوشتم چون غیابی حکم بریدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی طبق ماده 107 قانون مجازات اسلامی مدت زمان مرور زمان اجرای حکم قطعی کیفری 10 سال می باشد. در خصوص رد مال نیز چون از مجازات شما در این پرونده است اگر مدت آن بگذرد رفع می شود. در خصوص تحت تعقیب بودن کسی نمی تواند اطلاعی به شما دهد مگر به نوعی به پرونده دسترسی داشته باشد (که اصولا دور از تصور است) اما اگر کسی یا حتی خودتان پیگیری نکنید و موجب تحریک ضابطین و مسئولین پرونده خود نشوید اصولا اقدامی علیه شما نمی گردد. اما با توجه به لایحه ای که داده اید اگر به اجرا احکام داده باشید امتیاز واخواهی را از خود سلب کرده اید و اگر 44 روز از زمان وصول لایحه به شعبه گذشته باشد امتیاز تجدید نظر خواهی هم از خود سلب کرده اید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر یا دریافت خدمات حقوقی دیگر ، پیام داده یا درخواست خود را ثبت نمایید. با تشکر