ارسال مدارک از طریق سایت و تنظیم دادخواست

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده زمین زراعی مقدار2هکتار در تاریخ 1402/1/27بصورت نقدی در بنگاه املاک با برگه مبایعنامه فروختم مبلغ 440ملیون ودرهمان روز فروش مبلغ 110 ملیون منتقل کردن وزمین روتحویل مشتری دادم وکاشت ودیروز درو کرد وحاضر به دادن بقیه مبلغ نیست وهرروز باش درگیر هستم بعداز گذشت یکسال الان چه راهکاری هست حتی اگر امکانش هست زمین ازش بگیریم راهکار چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مبایعه نامه تنظیمی خود را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا بررسی و راهکار برایتان ارایه نمایم در صورت نیاز دادخواست نیز تنظیم خواهد گردید