مصادره و ضبط خودرو در ازای پرداخت جزای نقدی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده در سال 1400 به جرم حمل و نگهداری 990 گرم مواد روان گردان شیشه دستگیر شدم و داداگاه به من 12 سال و 6 ماه و 140 میلیون تومان جزای نقدی صادر کرد و بعداز تسلیم به رای شد 9 سال حبس با 110 میلیون تومان جزای نقدی و ظبط اموال ناشی از جرم مواد مخدر
درباره ظبط اموال نوشته شده تا کنون هیچ اموالی از متهم شناسایی و معرفی نشده است و دادگاه هیچ تکلیفی ندارد . ماشین بنده هم از همان تاریخ توقیف گردیده رفته بودم برای رفع توقیف که دیدم میخوان ماشین رو مصادره کنن به قاضی اجرای احکام گفتم که چرا ماشین بنده رو مصادره میکنین تو رای دادگاه نوشته نشده که خودرو به شماره انتضامی فلان ظبط گردد ؟
قاضی گفت به خاطر جزای نقدی مصادره میکنم .
آیا میتواند به این دلیل خودرو را ظبط کند .
راهی وجود دارد تا بتوان جلوی ظبط خودرو را گرفت ؟
خیلی ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام یا جزای نقدی را یکجا پرداخت یا دادخواست اعسار از پرداخت دهید تا ماشین مصادره نگردد