دیه ضرب و‌بدون آثار یا با آثار

دسته بندی : کیفری | دیه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دیروز پسرم شش سالش تو‌پارک بازی میکرد یهو بچه هشت ساله که من از قدش فکر میکردم دوازده سالشه یکی دو بار میخواست پسرم و دوستشو بزنه اخرین بار هم دوستش هل داد بازم بعد پنج دقیقه سر پسرم به سرسره زد منم عصبی شدم رفتم سمت کشیده زدمش محکم نزدم ولی زدم خودمم خیلی بعدش ناراحت شدم کاش جوری دیکه رفتار میکردم بعد چند دقیقه مامانش اومد کلی دعوا و داد و بیداد که هرجور خواستم توجیحش کنم قبول نمیکرد...خواستم بدونم اگه اینا شکایت کنن دیه بشون تعلق میگیره...من گفتم اگه بشه با یه کادو کوچک برم پارک اگه پیداش کنم از دلش در بیارم...عذاب وجدان گرفتم باوجودیگه نزدیک بود پسر شش سالمو از بالای سرسره پرت کنه.....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که سرخ یا کبود شود و‌فورب به پزشکی قانونی مراجعه نمایند بله در صورتی که اثری نباشد و ضرب آرام بوده می‌توانند شکایت کنند و فقط مجازات ضرب بدون آثار باشد