دادخواست استرداد ودیعه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و ارادت ، بنده مستاجر خونه ای بودم و با توافق با موجر ، 6 ماه زودتر از اتمام قرار داد بخاطر صدای زیاد سگ صاحب خونه ، از اونجا بلند شدم ، به این دلیل که کار به شکایت و ناراحتی نرسه ایشون هم قبول کرد و گفت پولت را میدم ، روز آخر و به دلیل قول های متعددی که داده بود و عمل نکرد و بحثی که پیش اومد ، از آگاهی درخواست مامور کردم ولی اون مامور بی حوصله فقط صدای سگ را صورت جلسه کرد و رفت و به صحبت های دیگه اعتنا نکرد ، توافق نامه ای آماده کردم که بازم موجر امضا نکرد ، ولی با پا درمیونی یک شخص دیگر ایشون قول صد در صد داد که تا آخر فروردین پول رهن من را بدهد ، و من هم صورت جلسه را ادامه ندادم و شکایت نکردم ولی برگه صورت جلسه را دارم ، الان 40 روزه که هیچ پولی به من نداده ، و 2 روزه که حتی تماس را هم جواب نمیده ، اجاره نامه ای هم که با ایشون نوشتم دست بنده هست و تاریخ اتمام آن 1 مهر 1403 هست ، الان من از چه راهی میتونم شکایت و پیگیری کنم ؟؟ خواهش میکنم که کامل برام توضیح بدید ، ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال ودرخواست استرداد مبلغ ودیعه مسکن را نمایید ودر صورت عدم پرداخت باید دادخواستی به طرفیت ایشان به دادگاه تحت عنوان استرداد ودیعه دهید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید