تهدید اشخاص با سلاح سرد

دسته بندی : کیفری | تهدید
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسایه روبروی ما ارازل اوباش هستن و بخاطر جای پارک خانواده مارو با قمه تهدید کردن و ،فیلمشونم هست. الان همه خانواده میترسن رفت و آمد کنن باید چکار کنم خواهش میکنم کمک کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با مستنداتتون یک شکواییه با موضوع تهدید تنظیم کنید و زودتر پیگیری کنید قطعا براتون بهتر خواهد بود. اگر متن شکواییه یا مشاوره خواستید میتونید تماس بگیرید در خصوص جزییات پرونده