مالکیت زمین واقع در روستا

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی اوایل انقلاب زمینی را به روستا واگذار کرده و جهاد سازندگی آن زمان حمامی را برای استفاده مردم ساخته و بعداز چندین سال کلا بلااستفاده شده و حالا که دهیاری روستا میخواهد از ان ملک براس روستا استفاده کند ورثه آن شخص نمیگذارند و میگویند زمین برای ماست حالا سوال اینجاست که آیا آن ملک جزو اموال غیر منقول روستا میباشد یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اصل بر صحت نقل و انتقالات واقع شده جهت واگذاری زمین به روستا می‌باشد مگر خلاف آن ثابت شود و ظاهراً زمین هبه بوده اگر هبه بوده با فوت واحدقابل رجوع نیست از ناحیه فرزندان