ورثه حق رجوع از هبه پدر را دارند

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی اوایل انقلاب زمینی را به روستا واگذار کرده و جهاد سازندگی آن زمان حمامی را برای استفاده مردم ساخته و بعداز چندین سال کلا بلااستفاده شده و حالا که دهیاری روستا میخواهد از ان ملک براس روستا استفاده کند ورثه آن شخص نمیگذارند و میگویند زمین برای ماست حالا سوال اینجاست که آیا آن ملک جزو اموال روستا میباشد یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، اگر هبه یا وقف بوده است ورثه حقی نسبت به زمین ندارند ولی اگر صرفا اذن استفاده داده است ورثه میتوانند نسبت به ملک دارای حق باشند.