ارسال مدارک به بیمه و اخذ دیه

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. 3 ماه پیش من و مادرم عابر بودم که تصادف می کنیم و متأسفانه منجر به فوت مادر من می شه. رای دادگاه اومده. شرکت بیمه مدام تماس میگیره برای تحويل مدارک و شماره حساب. من قصد رضایت دادن برای پرونده مادرم و همچنین برای پرونده خودم که دچار آسیب شده بودم رو ندارم. الان باید چی کار کنم. آیا اگه برای دریافت دیه اقدام بشه یعنی من رضایت دادم‌ لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام رای داگاه آیا قطعی شده است یا خیر در صورت قطعیت رای دادگاه دادنامه هر چ ک باشد چنانچه شما رضایت مکتوب به دادگاه ندهید صرف تحویل مدارک ب بیمه رضایت محسوب نمیگردد در صورت تمایل دادنامه را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا دقیق راهنمایی شوید