فسخ معامله خودرو به دلیل وجود عیوب

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا بابت خرید خودرویی که تصادفی بوده و تمام اطراف خودرو رنگ شدگی و یا تعویض بدنه و همچنین آسیب به شاسی ها را دارد ولی در قولنامه دستی چندلکه رنگ ذکر شده میتوان از فروشنده شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله با استناد به خیار عیب می توانید معامله را فسخ کنید البته باید سریعا اقدام کنید وگرنه خیار فسخ شما ساقط می گردد .