درود بر شما بنده طبقه دوم پاساژ متروکه ای رو اجاره کردم، و پس از کلی هزینه و تحمل بسیاری مشقات زیاد آباد نموده و تبدیل به یک شهرفرش نمودم،

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
بنده طبقه دوم پاساژ متروکه ای رو اجاره کردم، و پس از کلی هزینه و تحمل بسیاری مشقات زیاد آباد نموده و تبدیل به یک شهرفرش نمودم، اکنون بعد از یکسال مالک از تمدید اجاره نامه دستی و غیرقانونی پارسال به اجاره نامه قانونی و حتی رایگان با کدرهگیری امتناع می‌نماید و خواهان تخلیه بوده و شکایت تخلیه ملک نموده، ابلاغیه از شورای حل اختلاف برام اومده و چندساعت دیگه باید در شورای حل اختلاف باشم، سوال اینکه اگر به ابلاغیه شورا حضور پیدا نکنم چه اتفاقی میافته و اینکه اگر میتوانید بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم، چون بعد از سی سال برگشتم ایران و خواستم کاری انجام بدم که توسط این آقایون نقره داغ شده ام، ودر اول قول تمدید چندین ساله داده اند.
در ضمن هیچگونه سندی هم ندارند خودشون برای پاساژ، چون پایان کار نگرفته اند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ادله و مدارک خود را به شورا ارایه نمایید که توافق بر تمدید چند ساله اجاره شده است و به همین دلیل مغازه را تعمیر نموده ام و فیش های پرداختی را هم ارایه کنید و مخارج زیادی نمودم و اگر شاهد دارید هم ارایه نمایید و اجاره شفاهی و عملی تمدید شده را اثبات نمایید .