سلام وقت بخیر بنده سه سال پیش یک واحد پیش فروش را با حیاط و خودرویی معاوضه کردم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده سه سال پیش یک واحد پیش فروش را با حیاط و خودرویی معاوضه کردم که خودرو را پس از تحویل به مالک واحد ،ایشان فروخته ولی در منزلی که طی معاوضه به ایشان داده ام سکونت دارد
که ایشان واحد مورد معامله را تکمیل نکرد، و من طی شکایتی آن واحد را با برگه کارشناسی شده توسط داورز فک قفل گردیده و تحویل گرفتم، خود نواقص داخل را تکمیل کردم و در حال اقدام به اسباب کشی به آن واحد بودم که فردی مدعی بر آن که آن واحد مال ایشان می‌باشد دوباره طی شکایتی بر فروش مال غیر در کیفری دو رای بر محکومیت و رد عین مال و در صورت تعذر مثل یا قیمت روز و مبلغ سه میلیارد و دویست میلیون جریمه محکوم شد،
ولی اشاره ای به ضرر و زیان یا مخارج داخل واحد نشده،و بنده سه سال هست اجاره نشین می‌باشم
آیا لازم به اعتراض می‌باشد یا ضرر و زیان و هزینه ای که برای تکمیل واحد هزینه کردم در شعبه اجراییه محاسبه میشود؟
و ماشین هم فروخته شده آیا برگردانده میشود ؟
چه مراحلی را باید طی کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی تامین دلیل نمایید و سپس طی دادخواست حقوقی مبالغ فوق را مطالبه نمایید و گزارش کارشناس تامین دلیل را پیوست دادخواست نمایید .موفق باشید