سلام من شکایت کرده بودم حکم قطعی بود رضایت دادم طرف سه روز هم زندان بود

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من شکایت کرده بودم حکم قطعی بود رضایت دادم طرف سه روز هم زندان بود اما واخواهی زده بود و نیومد دادگاه بعد از سه ماه الان پیامک اومده پرونده شما مجدد ثبت شد یعنی اون ازم شکایت کرده یا چون چاقو کشی بوده دادگاه نمیخواد ولش کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی پرونده نیاز به بررسی دارد به نظر احتمالا به دلیل جنبه عمومی جرم پرونده در جریان است ، می توانید حضوری به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید