بله درسته تو خوده دادگاه هم گفتن جنبه ی عمومی داره چاقو کشی باید بیاد ولی بعداز رضایت پیامک اومد خاتمه یافت

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بله درسته تو خوده دادگاه هم گفتن جنبه ی عمومی داره چاقو کشی باید بیاد ولی بعداز رضایت پیامک اومد خاتمه یافت الانم که پیام اومده من فکر کردم شاید از من شکایت کرده باشن
از اینکه رضایت دادم پشیمونم ایا راهی هست رضایت و پس گرفت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی رضایت قابل پس گرفتن نمی باشد به نظر پرونده نیاز به بررسی دارد و به شعبه مراجعه و پرونده را پیگیری نمایید احتمالا با عنایت به جنبه عمومی جرم پرونده در جریان است .اگر ایشان از شما شکایت جداگانه ای نموده باشد شماره بایگانی پرونده شکایت یحتمل متفاوت است .موفق باشید