سلام از ی شرکت با من بابت تعمییر یخچال تماس گرفتن گفتن انتخااب سرویس(دوو) هستیم وقت تعویض فیلتر یخچالتون و هزینه380تومن امدن تعویض کردن و گفتن 1/800/000تومن میشه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از ی شرکت با من بابت تعمییر یخچال تماس گرفتن گفتن انتخااب سرویس(دوو) هستیم وقت تعویض فیلتر یخچالتون و هزینه380تومن
امدن تعویض کردن و گفتن 1/800/000تومن میشه چون شامل گارانتی این قطعه و اون قطعه میشه پولو پرداخت کردم ازشون درخواست فاکتور کردم گفتن شرکت میفرسته فرداش زنگ زدم شرکت برای فاکتور فهمیدم ن انتخاب سرویس هستن ن هیچ شرکت نام داری خودشون به تلفن مردم زنگ میزنن خودشون شرکتهای معتبر جا میزنن و وارد خانه مردم میشن حتی خودشونو بعدش سرویس کالا جا زدن که زنگ زدم سرویس کالا گفتن همچین جایی رو ندارن حتی آدرس هم از خودشون نمیدن چندین بار تماس گرفتم برای ادرس تلفنو قطع میکنن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر می توانید با عنایت به فریب شما و نیز دریافت مبالغ اضافه از طریق محکمه اقدام قانونی نمایید.