عدم اجرای تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
وام ازدواجی داشتم فروختم به یک شخصی وام پارسال برج 2 واریز شد وامم دو برابر شد الان همون شخص میگه قرار دادی که باهم داشتم قیمت قبل بوده و الان هیچی به شما تعلق نمگیره همون قیمت قبلی که فروختی نصف مبلغ به من داد الان بقیشو امروز فردا میکنه من داداشم باهم فروختیم الان به داداشم میگه حساب خودت هک شده فعلا پول ندارم الان بنظر شما چیکار میتونم بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.این موضوع بستگی به قرارداد شما و تعهدات طرف مقابل دارد. اگر در آن قید شده که در صورت پرداخت وام نصف آن به شما تعلق می گیرد می توانید به میزان وام تعلق گرفته از وی مطالبه نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا بررسی قرارداد از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید