تعقیب و شکایت در خصوص جرم افترا

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام! ممنون میشم در رابطه با اجرم افترا راهنماییم کنید. اینکه کسی تهمتی بزنه به زنی شوهر دار که با شخص دیگه ایی همبستر شده. آیا امکان شکایت هست؟ و اگر هست چه مدارکی لازم هست برای اثبات آن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله با توجه به اینکه اتهام رابطه نامشروع ه شخص زده شده است می‌توان به عنوان افترا علیه شخص اعاده حیثیت نمود و با شهادت شهود قابل اثبات است یا با ادله دیگری مثل پیامک یا گفتگو تصویری و صوتی