حق کسب و پیشه بعد از فوت مالک

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پدرم در سال 1373 با تنظیم یک قرارداد اجاره دستی مغازه را به شوهر خواهرم اجاره داد و بعد از آن سال هیچ قرارداد دیگری جهت استیجاری تنظیم نگردیدو ایشان در مغازه بدون پرداخت اجاره بهای مکان , به کسب تعمیر مبل ادامه داده است .
پدرم دو سال گذشته برای تقسیم اموال خود 4 دانگ از این ملک راکه خانه و مغازه است به صورت قرارداد فروش به نام من کرده با شرط اینکه تا زمانی که زنده است صاحب منافع این ملک باشد هم اکنون سی اندی سال است که شوهر خواهرم آنجا کاسبی می کند سوال من این است اگر پدرم فوت کند حق کسب و پیشه ایشان با توجه به قرارداد اجاره سال1373 پدرم و عدم پرداخت اجاره بها, آیا حق کسب و پیشه بر ضمه من یا وراث می شود ؟کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم از ماترک پدر اگر چیزی باقی بماند پرداخت خواهد شد