شکایت از دانشگاه بابت عدم ثبت نمرات

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
بنده دانشجوی ترم 2 ارشد مدریت در دانشگاه علوم و تحقیقات هستم
ترم پیش یکی از نمرات من ثبت نشد
وقتی به اموزش مراجعه کردم متوجه شدم برگه امتحانم گم شده
و بعد از 4 ماه که همش وعده می دادن روز دیگه ای مراجعه کن باز پیگری می کنیم
متوجه شدم قصد دارن من این درس رو ترم بعد بر دارم که شامل شهریه می شود و اون درس افتاده حساب شود
ایا این کار قانونی هست؟!
من در جلسه بودم و اون فرم حضور در امتحان موجود هست ک امضا کردم
ولی داشنشگاه الان میگه باید یه باز دیگه درس رو کامل برداری
میشه شکایت کرد ازشون!؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید طی نامه ای خطاب به بازرسی ونیز حراست دانشگاه مراتب را اعلام وپیگیری نمایید در صورت عدم پاسخ می توانید از طریق مرجع قضایی علیه ایشان شکایت نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید