امکان اخذ گواهی عدم حضور از دفترخانه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یه اپارتمان چند سال پیش خریداری کردم و در مبایعه نامه قید کردیم که اگر در اون تاریخ سند زده نشه دیر کرد خسارت پرداخت شه اما من اطلاع نداشتم باید در دفتر اسناد باید گواهی گرفت ایا الان میتونم این گواهی بگیرم چون از تاریخش گذشته و سوال دوم اینکه ممکنه متراژ زمین چند متری تغییر کنه و این با قیمت روز حساب میشه من پولم امادس راهی هست بشه زودتر پولو داد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.این امر اخذ گواهی عدم حضور صرفا در تایم مندرج در قرارداد امکان پذیر است وبعد از آن نمی شود دراین خصوص اقدامی کرد ، می توانید در این خصوص اظهار نامه ای ارسال ودرخواست تنظیم سند از ایشان در تاریخی مقرر را نمایید.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم